Clippers še kar niso pozabili Dončića! Zvezdnik ponovno udaril po Luki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eden najbolj umazanih igralcev lige NBA se je tokrat s svojo izjavo spravil tako nad Nikolo Jokića, kot tudi Luko Dončića.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Clippers so dobili tretjo tekmo s 113:107 ter povedli v seriji proti Denver Nuggets z 2:1. Po tekmi pa je v svojem stilu ponovno bil najglasnejši Patrick Beverley, ki se je tokrat spravil nad Nikolo Jokića, spotoma pa se je še malo obregnil ob Luko Dončića.

Foto: Profimedia Luka Dončić in Patrick Beverley

Beverley sicer slovi za enega najboljših obrambnih igralcev lige, ki pa v seriji proti Dallasu ni imel velike vloge, saj ga je pestila poškodba, povsem drugače pa je v seriji proti Denverju, pri katerem enega izmed najbolj umazanih igralcev lige najbolj moti sbrski center Jokić.

"Jokić v ligi predstavlja to, kar predstavlja tudi Dončić. Ves čas nekaj maha ter gestikulira. Izvaja pritisk na sodnike, da bi sodili tako, kot si želi," je po tekmi pametoval Beverley.

Na njegovo izjavo se je na kratko odzval Jokić, ki je svojemu nasprotniku sporočil: "Vi ste imeli 26 prostih metov, mi pa samo 10!"

Beverley je sicer tekmo zaključil s 7 točkami, 4 skoki in 3 asistencami, medtem ko je Jokić odigral še eno odlično partijo, a tudi 32 točk, 12 skokov ter 8 aistenc ni bilo dovolj za ugodnješi izid njegove ekipe.

Poraz Dragića Zvezdniku, ki je ozmerjal Dončića, priznanje lige NBA NBA Luka Dončić ni več novinec leta Bivši selektor Kokoškov o Dončiću: "Jaz zdaj ne bi govoril z vami, če ..." Zadnja tekma Liga NBA kaznovala Dončića Evropski trojček Dallas favorit, da pripelje Antetokounmpa Šele na 3. mestu Dončić škandalozno ostal brez nagrade!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:09 8. September 2020.

    Belci so res v podrejenem položaju. Še posebej če so mladi in tujci. Je res potrebno biti izredno močan, pameten …

  • 15:45 8. September 2020.

    govedo črno rasistično

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.