Cityjev zadnji vlak

Foto: EPA
Foto: EPA
Liga prvakov. V skupinah od A do D so znani že vsi udeleženci osmine finala.
Oglej si celoten članek

Nogomet. PSG in Arsenal se še lahko zavihtita na vrh svojih skupin, pri tem topničarji potrebujejo pomoč Montpellierja, zanimivo pa bo predvsem v skupinah C in D, kjer se za tretje mesto, ki pelje v Evropsko ligo, potegujejo Zenit in Anderlecht ter Ajax in Manchester City.

“Razočaran sem, da smo izpadli iz Lige prvakov, a takšen je nogomet. Posebnega pritiska ne čutim,” pred dvobojem z Dortmundom, ki je na šestih domačih tekmah proti angleškim ekipam po trikrat zmagal in remiziral, meni trener Cityja Roberto Mancini. “Če bo City izgubil in izpadel, bodo igralci nezadovoljni, saj ne bo dovolj tekem za vse,” pa pravi strateg Uniteda Sir Alex Ferguson, ki je že začel miselne igrice pred nedeljskim mestnim derbijem.

Liga prvakov, 6. krog:

skupina A:
20.45 Dinamo Zagreb – Dinamo Kijev
20.45 Pariz St. Germain – Porto

skupina B:
20.45 Montpellier – Schalke 04
20.45 Olympiakos Pirej – Arsenal

skupina C:
20.45 Milan – Zenit St. Peterburg
20.45 Malaga – Anderlecht

skupina D:
20.45 Borussia Dortmund – Manchester City
20.45 Real Madrid – Ajax Amsterdam

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.