Citroën v reliju do 2011

Foto: Žurnal24 Sebastien Loeb je bil v zadnjem času prva violina Citroëna.
Le dan po tem, ko je svojo prisotnost v svetovnem prvenstvu relija do leta 2011 potrdil Ford, je enako storil tudi Citroën. To pomeni, da bo francoska tovarna v reliju vse do leta 2011.
Oglej si celoten članek

Predstavniki francoskega proizvajalca so namreč izkazali prepričanje, da bo petkratni svetovni prvak in branilec naslova Francoz Sebastien Loeb (Citroën C4) še naprej vozil zanje. Citroën je v minulih letih po Loebovi zaslugi osvojil kar štiri konstruktorske naslove, kljub nekoliko težjim finančnim pogojem v zadnjem času pa je francoska tovarna še naprej pripravljena vlagati v reli šport. Ta konec tedna bo na Finskem na sporedu deveta preizkušnja za svetovno prvenstvo, Loeb pa ima trenutno pred drugouvrščenim v prvenstvu, Fincem Mikkom Hirvonenom (Ford Focus), v skupnem seštevku le točko prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.