Ćiro se po misli na samomor spet šali

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Miroslav Blažević, 77-letni nekdanji trener hrvaške reprezentance, s katero je bil leta 1998 tretji na svetu, Dinama, Hajduka, Zagreba, Mure, nazadnje iranskega Mes Kermana in številnih drugih klubov, se je znašel v bolnišnici. A se ni izneveril svoji vedri naravi.
Oglej si celoten članek

"Hvala Bogu, da so me rešili. Zelo je bolelo, a je zdaj bolje. Srečen sem, ker se je vse izšlo dobro," je dejal Ćiro Blažević, ki je zaradi bolečin v hrbtu pred dobrim tednom pristal v eni od zagrebških bolnišnic, prejšnji petek pa so ga operirali: "Bolelo me je tako, da sem razmišljal o samomoru." Kriv je bil ukleščeni živec zaradi napačnega giba. A njegov vedri duh je pokukal na plano že dva dni po operaciji, ko je že hodil in nalahno tekel po sobi.

"Ćiro je v sijajnem biološkem stanju. Tudi sam bi si želel biti takšen v teh letih. Vendar se z disciplino ne odlikuje ravno," ga je med vrsticami okaral zdravnik Damir Tomac, Ćirov odrešenik bolečin, trener vseh trenerjev in prvovrstni zabavljač pa je nadaljeval z dovtipi: "Doktor, pojdiva se fotografirat. Takole v belem sem videti kot vaš asistent." Določen čas ne sme sedeti, lahko pa hodi in leži. Človeku s tolikšno mero energije življenje v bolnišnici seveda preseda na vso moč, najhuje pa je, da "ne smem voziti motorja".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.