Ćiro: S Slovenijo bi bil svetovni prvak

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ćiro Blažević pravi, da če ga pokliče predsednik NZS, takoj pride v Slovenijo in postane novi slovenski nogometni selektor.
Oglej si celoten članek

Legendarni Miroslav Blažević - Ćiro, ki je v svoji trenerski karieri vodil nogometne reprezentance Švice, Hrvaške, Irana, Bosne in Hercegovine ter Kitajske, je takoj pripravljen prevzeti vodenje slovenske izbrane vrste.

77-letni hrvaški strateg je za športni časnik Ekipa v svojem slogu dejal: "S Slovenijo bi bil svetovni prvak. Poln sem energije za delo, nikoli nisem bil mlajši, nikoli nisem bil boljši trener."

Blažević, ki trenutno vodi Zagreb, je nekaj besed namenil tudi Srečku Katancu, ki se omenja kot najbolj resen kandidat za selektorski stolček, potem ko je svoj odstop podal Slaviša Stojanović: "Bilo bi nepravično, če o njem ne bi povedal vsega najlepšega. On je najboljši.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:44 13. December 2012.

    Še za svojo rit ne igrajo, ampak zgleda za stavnice !

  • 12:43 12. December 2012.

    Joj mene,Čiroviča,pa Katanca pa smo spet tam ge je Mura.Še eden bi rad zaslužil pa nič delal.

  • 10:39 12. December 2012.

    od kje pa tebi ta ideja, da igrajo s srcem za grb oz. zastavo???? si me pa nasmejal s to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.