Cimos: Kršenje pravil

Foto: Žurnal24 Tekma Gorenja in Cimosa iz Kopra je rodila ogromno strasti.
Sredina tekma MIK 1. lige med Gorenjem in Koprom še vedno razvnema strasti. Koprčani so sklenili, da se bodo pritožili, saj so prepričani, da je šlo za kršenje rokometnih pravil.
Oglej si celoten članek

Rokometni klub Cimos Koper je danes na vodstvo tekmovanja ZROPS vložil pritožbo zaradi dogodkov na sredini tekmi drugega dela MIK 1. lige v Velenju med Gorenjem in Cimosom (27:26). Koprčani so se pritožili zaradi kršenja rokometnih pravil, pritožbo pa podprli tudi z videoposnetki spornih trenutkov tekme. Direktor kluba Aleš Koršič je v dopisu, ki so ga v klubu priložili sporočilu za javnost, zapisal, da so ugotovili kršitve rokometnih pravil.

Izpostavili so dva dogodka, ki sta po mnenju Cimosa občutno vplivala na končni izid tekme: najprej ob menjavi igralca Bojana Skoka v 56. minuti, ki je bila po mnenju zapisnikarske mize nepravilna, po mnenju Koprčanov pa v skladu z rokometnimi pravili, ter napako zapisnikarske mize, ki je napačno vpisala številko izključenega igralca na semaforju, svojo napako pa popravila šele po posredovanju uradnih oseb koprskega kluba. Koprski klub je zato predlagal, da zaradi kršitev pravil, ki so vplivale na potek tekme in končni izid, vodstvo tekmovanja pritožbi ugodi ter tekmo ponovi. Pritožb pa najverjetneje še ne bo konec, saj so pri Cimosu zapisali še, da bodo v petek posredovali še obvestilo o prijavah zoper povzročitelje incidenta na tribuni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.