Chelsea tokrat boljši s 7:0

Foto: EPA
Foto: EPA
Mladi igralci Maribora so v mladinski ligi prvakov doživeli še četrti poraz.
Oglej si celoten članek

Mladi nogometaši Maribora so tudi v 4. krogu Uefine mladinske lige prvakov do 19 let izgubili. Po porazu z 0:2 v Londonu so jih tokrat vrstniki iz Chelseaja doma v Lendavi ugnali z visokim izidom 7:0 (5:0). Že pred tem so mladi nogometaši Maribora klonili proti Sportingu in Schalkeju, kar jih uvršča na zadnje mesto v skupini G.

Po štirih odigranih tekmah so mariborski mladi nogometaši brez točk. V Lendavi proti novi generaciji londonskega kluba niso imeli možnosti, Londončani so tako v skupinskem delu že štirikrat zmagali. Že v prvem polčasu so gostje povedli s 5:0, v drugem pa sta padla še dva gola.

Nogometaši Maribora se bodo drevi ob 20.45 v Ljudskem vrtu znova pomerili s Chelseajem. Gre za dvoboj četrtega kroga skupinskega dela lige prvakov, varovanci trenerja Anteja Šimundže pa bodo moči z angleškim klubom merili že drugič v 14 dneh. Pred dvema tednoma so igralci londonske ekipe Maribor doma premagali visoko s 6:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.