Chelsea kljub prevladi Cityja do točke

Foto: EPA
Foto: EPA
Derbi 23. kola Premier lige na Stamford Bridgu se je razpletel z remijem 1:1, po katerem ima Chelsea na vrhu lestvice še naprej pet točk naskoka pred meščani
Oglej si celoten članek

Chelsea prvič v letošnjem prvenstvu ni zmagal na domačem igrišču, prvič je dosegel tudi manj kot dva gola, a je dosegel rezultat, ki bo zadovoljil Joséja Mourinha. Po remiju 1:1 so domačini pred Manchester Cityjem zadržali prednost petih točk in ostajajo prvi favoriti za naslov.

Meščani so prevladovali skozi večino srečanja, imeli žogo 57 odstotkov časa v svoji posesti in izvedli osem kotov, medtem ko so imeli domači na voljo le enega. V drugem polčasu Joe Hart ni imel praktično nobenega dela, toda obramba Londončanov je zdržala vse nalete.

Več o tekmi in ostalih obračunih angleške Premier League si preberite na Goal.com/si/.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.