Čez noč nesramno obogatela, a o tem ni vedela nič

Foto: Epa Achraf Hakimi.
Foto: Epa Achraf Hakimi.
Neverjetno, kakšne zgodbe piše življenje. Mama slavnega nogometaša PSG-ja je čez noč obogatela, a o tem ni vedela nič. No, vsaj tako trdi sama ...
Oglej si celoten članek

Nogometaš PSG-ja Achraf Hakimi, ki na sezono zasluži več kot deset milijonov, je sluteč, da se bo njegova dvanajst let starejša žena Hiba Abouk odločila za to, da sproži postopek ločitve, še pravi čas vse premoženje prepisal na svojo mamo Saido. 

A slednja, tako trdi sama, o tem ni vedela nič. Spomnimo: španska filmska igralka tunizijskega rodu Hiba Abouk se je odločila, da sproži postopek ločitve, potem ko je neimenovana 24-letnica v Franciji obtožila nogometaša PSG-ja, da jo je posilil, ravno v času, ko je bila Aboukova na dopustu z majhnima otrokoma. A v zakonu nogometaša in filmske igralke je šepalo že prej, to je bil le vrh ledene gore in zadosten razlog, da se je Aboukova odločila za ločitev. 

Foto: Profimedia Achraf Hakimi in Hiba Abouk

Ko pa so njeni odvetniki od maroškega nogometaša zahtevali delitev premoženja na polovico, so začudeno ugotovili, da nogometaš kljub vsem zasluženim milijonom nima prav nič premoženja. Vse je namreč prepisal na mamo. "Moj sin me ni obvestil o prenosu premoženja," besede Hakimijeve mame prenaša Morroco World News. "Ne vem, ali je ukrepal zato, da bi se zaščitil, toda ... V čem je težava, če je to res? Če moj sin tega ne bi storil, se je ne bi nikoli znebil," je Saida sinu odločno stopila v bran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.