Četrto poglavje v Novem mestu

Foto: ABA
Foto: ABA
Slovenski košarkarski prvak prvoligaš Krka iz Novega mesta je v svoje vrste pripeljala izkušenega krilnega centra Dragišo Drobnjaka, ki se je pred kratkim razšel s prejšnjim klubom Tajfunom.
Oglej si celoten članek

"Po tem, ko se je Dragiša Drobnjak razšel s svojim dosedanjim klubom Tajfunom, smo se v KK Krka odločili, da ga do konca sezone povabimo v svoje vrste. Prepričani smo, da nam bo Dragiša s svojimi izkušnjami, borbenostjo in zmagovalno mentaliteto v veliki meri pomagal v boju za prvaka," so pri Krki zapisali v sporočilu za javnost.

Osemintridesetletni in 200 centimetrov visoki Drobnjak bo za Krko igral že četrtič v karieri. Prvič se je ekipi Krke pridružil v sezoni 1999/2000 in takoj osvojil naslov slovenskega prvaka, kar je ponovil še v sezoni 2002/2003, po kateri je odšel iz Novega mesta. V jeseni 2008 je Krko okrepil za dober teden dni, tretjič pa je prišel v sezoni 2010/2011, ko je s Krko osvojil še tretji naslov slovenskega prvaka ter pokal eurochallenge.

V tej sezoni je Drobnjak v ligi Aba povprečno dosegal 5,3 točke, 4,3 skoka in 2,3 podaje na tekmo.

So pa pri Krki pred začetkom lige za prvaka v ligi Telemach sporazumno prekinili pogodbo z Igorjem Tratnikom, klub pa začasno zapušča tudi Jure Ritlop, ki bo v tej in naslednji sezoni igral za ekipo Rogaške.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.