Cesar, Sneijder, Milito, Messi ...

Foto: Žurnal24
Pet kandidatov za Uefinega nogometaša leta prihaja iz vrste evropskega prvaka Interja. Kdo bo nasledil Lionela Messija, ki je v konkurenci tudi tokrat, bo znano 26. avgusta.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je objavila imena igralcev, ki kandidirajo za najboljšega nogometaša leta v evropskih klubih. V konkurenci je 12 igralcev, zmagovalec pa bo znan 26. avgusta na žrebu skupin Lige prvakov v Monaku. Uefa bo sicer podelila priznanja še za najboljšega vratarja, branilca, vezista in napadalca.

Lani je nagrado za najboljšega igralca dobil Argentinec Lionel Messi (Barcelona).
Nominirance za nagrade so z glasovanjem izbrali trenerji 16 klubov, ki so v minuli sezoni igrali v osmini finala Lige prvakov. Največ kandidatov je iz vrst evropskega prvaka Interja iz Milana (5), štiri predstavnike ima Barcelona, po enega pa Bayern, Lyon in Manchester United.


Nominiranci:


- vratarji: Julio Cesar (Inter), Hugo Lloris (Lyon), Victor Valdes (Barcelona);
- branilci: Lucio (Inter), Maicon (Inter), Gerard Pique (Barcelona);
- vezisti: Xavi Hernandez (Barcelona), Arjen Robben (Bayern München), Wesley Sneijder (Inter);
- napadalci: Lionel Messi (Barcelona), Diego Milito (Inter), Wayne Rooney (Manchester United).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.