Celotna reprezentanca se je okužila pri naših sosedih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Celotna nemška boksarska reprezentanca okužena z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Celotna nemška boksarska reprezentanca je po poročanju nemške tiskovne agencija dpa okužena z novim koronavirusom. Med njimi je 18 športnikov ter sedem trenerjev in nadzornikov, ki so na pripravah v Avstriji.

Nihče med njimi nima hudih simptomov bolezni, nekateri kažejo mile znake bolezni covid-19, večina pa je asimptomatskih, je za dpa dejal športni direktor reprezentance Michael Müller.

Športniki in trenerji bodo v Avstriji, kjer so izolirani v enem od hotelov na Tirolskem, morali prestati 14-dnevno karanteno, preden se bodo lahko vrnili v domovino.

Dpa še poroča, da so vsi v reprezentanci opravili teste na koronavirus dan pred odhodom v Avstrijo, vsi pa so bili negativni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.