Celje in Maribor dobila potencialna tekmeca za zadnji krog kvalifikacij

Foto: Twitter/NK Celje
Foto: Twitter/NK Celje
Znani možni nasprotniki za Celjane in Mariborčane.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza Uefa je z žrebom na svojem sedežu v Nyonu določila potencialna tekmeca Celju in Mariboru v zadnjem krogu kvalifikacij konferenčne lige. Celjane v primeru napredovanja iz 3. kroga čaka boljši iz dvoboja med AEK Larnako in Maccabijem Tel Avivom, Mariborčane pa zmagovalec dvoboja Twente - Riga.

Celje se bo sicer v 3. krogu na prvi tekmi v četrtek ob 20. uri v Stožicah merilo z belorusko zasedbo Neman Grodno, Maribor pa bo takrat gostoval pri Fenerbahčeju slovenskega reprezentanta Mihe Zajca. Prve tekme zadnjega kroga kvalifikacij bodo 24., povratne pa 31. avgusta.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:14 7. Avgust 2023.

    Celje še ja, Maribor pa nima šans!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.