Celjani za las izgubili proti zvezdniški ekipi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v madžarskem Veszpremu v petek odigrali generalko pred uradnim začetkom sezone 2018/19.
Oglej si celoten članek

V dvoboju proti tradicionalnim mednarodnim tekmecem so po hudem boju klonili z 29:30 (15:15), odločilen gol pa je v izdihljajih tekme za gostitelje dosegel Norvežan Kent Robin Tonnesen.

Celjani so v Veszprem prišli brez Domna Makuca in Roka Ovnička. Najbolj učinkovit je bil Branko Vujović s sedmimi goli, pet je dosegel Tilen Kodrin, štiri pa Gal Marguč.

V slovensko obarvani madžarski zasedbi je bil najbolj učinkovit nekdanji slovenski reprezentant in igralec celjskega kluba Dragan Gajić s šestimi zadetki, Borut Mačkovšek je prispeval pet, Blaž Blagotinšek pa en gol.

Poravnava Pivovarji in Škof zakopali bojno sekiro

Celjani so v pripravljalnem obdobju odigrali skupno dvanajst tekem, na devetih so zmagali, enkrat pa so igrali neodločeno in dvakrat izgubili. Prvo pomembno tekmo bodo odigrali sredi prihodnjega tedna, ko se bodo z novomeško Krko pomerili za končno zmago v slovenskem superpokalu. Tekma se bo v sredo, 5. avgusta, v dolenjski prestolnici pričela ob 20. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.