Celjan v postavi kroga

Foto: Celje PL/Facebook
Foto: Celje PL/Facebook
Član slovenskih državnih prvakov je bil izbran za najboljšega srednjega zunanjega igralca tretjega kola elitnega evropskega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Rokometaš Celja Pivovarna Laško Jaka Malus je bil po presenetljivi zmagi edinega slovenskega moštva v ligi prvakov nad nemškim velikanom Flensburg-Handewittom izbran v postavo kroga tega najelitnejšega klubskega tekmovanja v Evropi.

Liga prvakov Z novim trenerjem strli nemške prvake

Malus je bil s strani lige izbran za najboljšega srednjega zunanjega igralca kroga. Posledično se med najboljšimi igralci kroga na posameznih položajih poteguje tudi za naziv naj igralca kroga. Ta bo izbran z glasovanjem rokometnih navdušencev po celi Evropi, so sporočili iz celjskega kluba.

V zmagi Celja je blestel tudi vratar Klemen Ferlin, ena njegovih obramb pa je bila izbrana med najboljših pet vratarskih akcij tega tedna.

Foto Zvezdnik na treningu velenjske mladine

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.