Čeh usoden za Gregorca, Nemec za Kavčiča

Foto: Žurnal24 null
Slovenska teniška igralca Luka Gregorc in Blaž Kavčič ne bosta zaigrala na glavnem turnirju OP ZDA v New Yorku. Od prvega je bil boljši Čeh Lukaš Rosol, od drugega pa Nemec Michael Berrer.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Luka Gregorc je obstal v drugem kolu kvalifikacij za nastop na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku. Gregorc je moral v drugem kolu priznati premoč Čeha Lukaša Rosola s 6:4, 3:6 in 4:6. Tako je edini od Slovencev v tretjem kolu kvalifikacij nastopil Blaž Kavčič, ki je uspešno prestal drugo kolo, ko je izločil južnokorejskega igralca Kjuja Tae Ima s 7:5 in 7:6 (3). Kavčiča je v tretjem krogu čakal deseti nosilec kvalifikacij, Nemec Michael Berrer, ki je bil zanesljivo boljši s 6:2 in 6:2. Grega Žemlja je izpadel že v prvem krogu. V ženski konkurenci bodo na glavnem delu turnirja nastopile tri slovenske igralke; Katarina Srebotnik, ki se vrača po poškodbi, Polona Hercog in Maša Zec Peškirič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.