"Cassano mora na dieto"

Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović se nadeja dobrega sodelovanja z Antoniom Cassanom. (Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović obžaluje odhod Ronaldinha iz Milana. Šved pa se je obregnil ob prihod problematičnega Antonia Cassana, ki bo v kratkem tudi uradno postal član sedemkratnih evropskih prvakov.
Oglej si celoten članek

Ronaldinho je v soboto že zapustil pripravljalni tabor Milana v Dubaju in odšel v Brazilijo, kjer se bo pridružil matičnemu klubu Gremiu iz Porto Alegreja. V domovini se bo skupaj z bratom in tudi njegovim agentom Robertom de Assisom sestal z Milanovim podpredsednikom Adrianom Gallianijem, da uskladijo pogoje prestopa.

S sedemkratnimi evropskimi prvaki pa že trenira Antonio Cassano. Napadalce se je skozi kariero oprijel sloves precej muhastega igralca, ki se pogosto zaplete v prepir s svojimi nadrejenimi in tudi soigralci. Tako je bilo pri Romi in Real Madridu ter nazadnje tudi pri Sampdorii. Pri rdeče-črnih bodo italijanskega reprezentanta uradno predstavili v prihodnjih dneh.

Na spremembe pri Milanu pa se je odzval Zlatan Ibrahimović. "Žal mi je, da Ronaldinha ni več z nami. On je eden od najboljših vseh časov. V zadnjem času na igrišču ni bil srečen. Zdaj mora narediti tisto kar on želi, ker je pod vprašajem nadaljevanje njegove kariere,“ se je Ronaldinha dotaknil Šved in nato spregovoril še o najnovejši okrepitvi: "Cassano mora na manjšo dieto. On je profesionalec in ne verjamem, da bova imela probleme. Drugače pa ni mogel priti v boljšem položaju, kot je prišel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.