Čančarju nova priložnost za stopnjevanje forme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vlatko Čančar je ob porazu Denver Nuggets proti Phoenix Suns odigral tri minute.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Vlatko Čančar, ki se to sezono v severnoameriški ligi NBA vrača po hudi poškodbi in okrevanju, je odigral nekaj minut pripravljalne tekme Denver Nuggets proti Phoenixu. Potem ko je julija z zlatimi zrni podpisal enoletno pogodbo, bo še šesto sezono soigralec najkoristnejšega igralca (MVP) lige, Srba Nikole Jokića.

Anketa Toliko možnosti za naziv MVP vodilni možje lige pripisujejo Dončiću

Nuggets so se v domači dvorani v Koloradu pomerili s Phoenix Suns. Gosti so zmagali s 118:114, Čančar pa je za domačo ekipo odigral tri minute, v tem času pa v statistiko vpisal po en skok in podajo.

Največ točk za Denver so prispevali Jokić in Julian Strawther, oba sta v 30 minutah zbrala po 21 točk, ter Michael Porter ml., ki je do 21 točk prišel v 25 minutah pripravljalne tekme proti soncem.

Šport Slovo trikratnega NBA prvaka, ki je igral tudi v Sloveniji

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.