Čančarjeva iskrenost nasmeje do solz: "Rekli so mi, da ne smem ..."

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
V Denverju so na spektakularen način proslavili naslov NBA prvaka. Med najbolj razposajenimi je bil tudi Vlatko Čančar.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Denver Nuggets, novopečeni prvaki lige NBA, so se z zmagoslavno parado v prestolnici Kolorada poveselili največjega uspeha v zgodovini franšize.

Vsesplošnega rajanja se je udeležila nepregledna množica ljudi, po nekaterih navedbah naj bi se jih zbralo več kot 750 tisoč.

Oče priznal "Ko sem to slišal o Nikoli, sem vprašal, če se drogirajo?"

Foto: Profimedia parada Denver

Navijači so v velikem številu prišli pozdravit svoje junake, med katerimi je bil tudi krilni košarkar slovenske izbrane vrste. Ta sicer v finalu ni odigral vidnejše vloge, je pa zato toliko bolj "zažgal" s svojo izjavo med proslavo v Denverju.

Čančar, ki je postal šele četrti Slovenec s šampionskim prstanom, je v nekem trenutku pograbil mikrofon in postregel z izjavo, ki je nemudoma postala spletni hit na družbenih omrežjih.

"Rekli so mi, da ne smem dajati intervjujev, ker bi lahko rekel kaj neumnega. Zato bom rekel samo to, da sem se zabaval," je dejal 26-letnik in s tem požgečkal radovednost košarkarske javnosti, ki zdaj ugiba, ali je Čančar morda že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu Denverja.

Foto: Print Screen

Močno sporočilo Jokićev epski odgovor trese ligo NBA: "Niso verjeli v debeluha"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:34 17. Junij 2023.

    Aua,to pa boli pri taki nagradi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.