Čančar uspešno operiran

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vlatko Čančar uspešno operiran v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Vlatko Čančar je bil uspešno operiran v Los Angelesu. Prek Instagrama se je zahvalil družini in prijateljem za spodbudo, ekipi Denver Nuggets za podporo, zdravniku Nealu ElAttracheju pa za opravljeno delo na operacijski mizi. "Zdaj se začenja trdo delo," je dodal Čančar.

Slovenski reprezentant, ki je letos postal prvak lige NBA, se je poškodoval 4. avgusta v Atenah na prijateljski tekmi proti Grčiji v okviru priprav na SP. Pri doskoku po zabijanju si je strgal sprednjo križno vez v levem kolenu.

Rehabilitacija ob tovrstnih poškodbah je dolgotrajna. Pričakovati je, da se bo Čančar na košarkarske parkete vrnil šele v zaključku prihodnje sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.