Čančar dvoboj zadnjih prvakov začel v prvi peterki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Boston je slavil tudi na drugi tekmi v Abu Dabiju, tokrat zelo zanesljivo.
Oglej si celoten članek

V Abu Dabiju sta še drugo tekmo v nekaj dneh odigrala zadnja zmagovalca lige NBA, tudi tokrat so bili Boston Celtics boljši od Denver Nuggets. Če je bila prejšnja tekma precej izenačena, so tokrat Kelti prepričljivo premagali tekmece s 130:104. Odločilna je bila tretja četrtina, ki so jo Bostončani dobili s kar 42:16.

Trener Deverja Mike Malone je tokrat slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja, ki je celotno minulo sezono izpustil zaradi poškodbe kolena, uvrstil celo v začetno peterko. Primorec je odigral 17 minut in pol, pri tem se ni vpisal med strelce (met iz igre 0/3), zbral je po tri ulovljene žoge in asistence, storil pa je kar pet prekrškov.

Pri Poražencih je 20 točk sicer dosegel Nikola Jokić, 17 pa Julian Strawther.

Pri Bostonu je bil prvi strelec najkoristnejši igralec NBA finala med Celtics in Dallas Mavericks Jaylen Brown, zbral je 21 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:53 7. Oktober 2024.

    ;))) Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.