Cake Poker bodo prodali

Foto: Žurnal24 (Foto: Cake poker)
Kar se je začelo kot nedolžna špekulacija na forumih, se je spremenilo v glavno novico. Revija BLUFF Magazine je potrdila, da je prodaja Cake Pokra strani PokerListings.com neizbežna.
Oglej si celoten članek

Govorice je najbolj okrepilo to, da se je na strani PokerListings.com začelo izjemno veliko oglaševanje spletne sobe Cake Poker, ki je preseglo norme, ki sicer veljajo za to stran. Tako vam pri PokerListings ponujajo 110% bonus na prvi depozit, vse do 1.000 $, medtem ko je tipično ta bonus za ostale affiliate strani 110% vse do 600 $. Če pa želijo igralci dostop do spletne strani Cake Poker, jih brskalnik preusmeri na ''Internet Explorer cannot open this page'' ali povedano drugače – ta stran ne dela.

Po podatkih, ki jih imajo pri BLUFF Magazine, je 90% verjetnost, da se bo posel končal v naslednjih dveh tednih, čeprav je možno, da do tega pride še precej hitreje, še posebej ker stran trenutno ne dela in je realno pričakovati, da bo v nekaj dneh postavljena na novo.

Omrežje Cake Poker Network je na začetku veljalo za izjemno uspešno, saj je kazalo tipično rast za spletno poker omrežje. V zadnjem letu in pol pa so imeli precej težav pri prometu, največ na račun sob Lock Poker, Sportsbook Poker, Players Only Poker in Doyles Room Poker, ki so odšle v druga omrežja. So pa po drugi strani uspeli v svojo mrežo dobiti nove strani, ki se za zdaj uspešno razvijajo. To so Victory Poker, Unabomber Poker in Poker Pros Network.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.