C. Real – Kiel že v polfinalu

Foto: Žurnal24 Arpad Šterbik bo ustavljal strele igralcev Kiela. (Foto: Gregor Katič)
Žreb je želel, da se bosta lanska finalista rokometne Lige prvakov na F4 v Kölnu srečala že v polfinalu. Zmagovalec se bo pomeril z boljšim iz dvoboja Barcelona – Čehovski medvedi.
Oglej si celoten članek

Znana sta polfinalna para zaključnega turnirja najboljše četverice v evropski Ligi prvakov, ki ga bo 29. in 30. maja gostilo nemško mesto Köln. V dvorani Lanxess Arena bosta v polfinalu na sporedu dvoboja Ciudad Real – Kiel in Čehovski medvedi – Barcelona.

Že v ponedeljek pa so izžrebali gostitelje prvih finalnih tekem v vseh treh ostalih evropskih pokalih v moški konkurenci. Zdaj je jasno, da bodo prve tekme (22. ali 23. maja, povratne bodo 29. ali 30. maja) gostili Nemci (Gummersbach, Lemgo) in Poljaki (Kwidzyn).

 Pokal pokalnih zmagovalcev:


 Gummersbach (Nemčija) – Granollers (Španija)

 Pokal EHF: Lemgo (Nemčija) – Kadetten (Švica)

 Pokal challenge: Kwidzyn (Poljska) – Sporting (Portugalska).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.