Button se smeje namigu o Ferrariju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po paddocku formule 1 so se v zadnjem času pojavile govorice, da naj bi Jenson Button v sezoni 2013 pri Ferrariju zamenjal Felipeja Masso. Britanec se je tovrstnim "čenčam" le nasmejal.
Oglej si celoten članek

Jenson Button se je med dirkaškim vikendom v "azijskem Monte Carlu" dotaknil tudi govoric, da bi utegnil v sezoni 2013 sesti za volan Ferrarija. Dirkaču McLarna so tovrstne "čenče" zdijo zabavne in smešne, ker preprosto niso resnične, ob enem pa si čim hitreje želi podpisati novo pogodbo s sedanjimi delodajalci. "To je smešno, ker ni res," je Britanec dejal za Globo in dodal: "Ne vem, kdo je sprožil te govorice, toda nismo bili mi in bil Ferrari."

Kot smo že zapisali, si Button želi čim hitreje podaljšati pogodbo z ekipo iz Wokinga. "Upam, da bo vse skupaj čim hitreje rešeno. Res upam, ker o tem ne želim govoriti predolgo in ne želim puščati ljudi, da ne poznajo resnice. Pravzaprav me ne moti, da me sprašujejo o govoricah o Ferrariju, ker so res zelo zabavne."

Na drugi strani je tudi Massa dajal vtis, da ga novice o njegovem morebitnem nasledniku niso vrgle iz tira. "Pogodbo imam do konca sezone 2012, nato pa bomo videli," je dejal Massa, ki je s poskočnim konjičem iz Maranella povezan že vse od leta 2003, za lokalne medije v Singapurju in izrazil željo, da bi čim dlje ostal del Ferrarijeve družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.