Burnley vragom polomil rogove

Foto: Žurnal24 Wayne Rooney in drugi vragi so se lahko le držali za glavo.
V drugem kolu najelitnejše angleške nogometne lige se je najbolj opekel Manchester United, ki mu je novinec Burnley zadal gostujoči poraz. Tottenham in Liverpool slavila prepričljivo.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Burnleyja, novi angleški prvoligaši, so šokirali moštvo Manchester Uniteda in ga v drugem kolu Premiershipa premagali z 1:0. Varovanci Alexa Fergusona niso v zadetek pretvorili niti enega od kar 19 strelov proti domačim vratom. Da bi bila zadeva še hujša, je Michael Carrick v 44. minuti za vrage, pri katerih sta v napadu začela Wayne Rooney in Michael Owen, zgrešil enajstmetrovko. Povsem drugače pa so bili razpoloženi nogometaši Tottenhama, ki so Hull City ugnali kar s 5:1. Tri zadetke je prispeval Jermaine Defoe. Liverpool je odpihnil Stoke s 4:0.

Premier League, 2. kolo:

Birmingham : Portsmouth 1:0 (0:0)
McFadden (90/11-m)

Burnley : Manchester Utd. 1:0 (1:0)
Blake (19)

Hull City : Tottenham 1:5 (1:3)
Hunt (25); Defoe (10, 45, 90), Palacios
(14) , Keane (78)

Liverpool : Stoke City 4:0 (2:0)
Torres (5), Johnson (45), Kuyt (78), N'Gog
(90)

Sunderland : Chelsea 1:3 (1:0)
Bent (18); Ballack (52) Lampard (61/11-m)
Deco (70)

Wigan : Wolverhampton 0:1 (0:1)
Keogh (6)

Preloženo:
Arsenal : Bolton
Fulham : Blackburn
West Ham : Aston Villa
Manchester City : Everton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.