Bucikova in Hadalin slalomska prvaka

Foto: EPA
Foto: EPA
Štefan Hadalin in Ana Bucik sta na Golteh postala nova državna slalomska prvaka. Za Hadalina je to nasploh prvi državni naslov v karieri, medtem ko je Bucikova osvojila četrtega, a prvega v slalomu.
Oglej si celoten članek

Hadalin, ki je bil najboljši tudi v absolutni konkurenci, je za 0,78 sekunde premagal Žana Grošlja, še tri stotinke več je na tretjem mestu zaostal Miha Kürner. V absolutni konkurenci je bil z zaostankom 45 stotink sekunde drugi Avstrijec Dominik Raschner, tretje mesto je zasedel Hrvat Matej Vidović, Grošelj je bil peti.

Pri ženskah so Slovenke zasedle prva tri mesta v absolutni konkurenci, z zaostankom sekunde je bila druga Katarina Lavtar, sekundo in deset stotink pa je na tretjem mestu zaostala Saša Brezovnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.