Brutalno pretepen, ker navija za Hajduk

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Dvajsetletni hrvaški nogometni navdušenec je prispel na zagrebško avtobusno postajo, kjer so ga vprašali, ali navija za Hajduk. Odgovoril je pritrdilno, zato ga je skupina mladeničev brutalno pretepla.
Oglej si celoten članek

Mladić, dvajsetletni navijač Hajduka, je na zagrebško avtobusno postajo prispel okrog petnajste ure. S seboj ni imel nobenih navijaških transparentov, kljub temu pa ga je skupina mladeničev vprašala, če navija za Hajduk. Odgovoril je 'da', zato so ga pretepli. Po prvih podatkih naj bi šlo za zelo resne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.