Briatore ponuja Alonsu 90 milijonov

Foto: Žurnal24 Fernando Alonso je pri Renaultu že bil.
Šef Renaulta Flavio Briatore je dvakratnemu svetovnemu prvaku v Formuli 1, Špancu Fernandu Alonsu, za dveletno pogodbo ponudil 90 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali že pred časom, se obeta vrnitev nekdanjega prvaka na kraj zločina. Španski mediji poročajo, da se Flavio Briatore želi zavarovati z dveletno pogodbo, saj naj bi Fernando Alonso želel v prihodnji sezoni katerikoli ekipi obljubiti zvestobo le za obdobje enega leta. Alonso je sicer prav z Renaultom osvojil oba svoja naslova prvaka v sezonah 2005 in 2006.

Denar naj bi italijanski mogotec pridobil od bogatih španskih sponzorjev, ki Alonsu sledijo povsod. Tako naj bi se Briatore za sodelovanje že dogovoril z mobilnim operaterjem Movistarom, bančnim koncernom BBVA, medtem ko želi zavarovalniška hiša Mutua Madrilena zaradi odhoda Alonsa prekiniti pogodbo z McLarnom in se priključiti njegovemu naslednjemu moštvu.

Briatore naj bi dal Alonsu za odločitev čas do torka. Španski mediji poročajo, da bodo prej omenjeni sponzorji svojemu zvezdniku sledili tudi v kako drugo moštvo. V zadnjem času se je v tem kontekstu najbolj omenjala Toyota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.