Brezec poškodovan

Foto: Žurnal24 Primož Brezec
Slovenski košarkar Primož Brezec, ki igra v moštvu NBA Charlotte Bobcats, se je na današnjem treningu poškodoval. Njegov nastop proti ekipi Portland TrailBlazers še pod vprašajem.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Primož Brezec, ki igra v moštvu NBA Charlotte Bobcats, se je na današnjem treningu poškodoval, tako da je njegov nastop proti ekipi Portland TrailBlazers še pod vprašajem. Brezec se je na treningu zaletel v pomočnika trenerja Paula Mokeskega in v bolnišnici dobil štiri šive blizu levega očesa, ki je pri tem precej zateklo. Brezec je v letošnji sezoni zaigral na vseh devetih tekmah Charlotte Bobcats in v povprečju v 13,2 minute dosegel dve točki in 1,9 skoka. Trener ekipe Sam Vincent je dejal, da bo, če Brezec ne bi mogel igrati, namesto slovenskega košarkarja v ekipi Ryan Hollins.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.