Brez Kampla in Verbiča, a z Bijolom

Foto: Profimedia
Mladi vezist moskovskega CSKA bo zaigral za člansko izbrano vrsto.
Oglej si celoten članek

Jaka Bijol se je v zadnjih mesecih ustalil v postavi moskovskega CSKA, pred nekaj dnevi je pred očmi evropske javnosti odigral pomembno vlogo ob prestižni zmagi nad madridskim Realom v okviru Lige prvakov.

Jaka Bijol "Za to se splača garati in odrekati"

Bijol je nastopal za mlado izbrano vrsto, ki se bori za nastop na evropskem prvenstvu, in tako naj bi bilo tudi ob naslednjem reprezentančnem premoru. A poškodba Benjamina Verbiča (zadnja loža) in bolezen Kevina Kampla je spremenila načrte selektorja Tomaža Kavčiča in Bijol se je znašel v članski vrsti.

Slovenija se bo v Ligi narodov 13. oktobra pomerila z Norveško, tri dni kasneje pa še s Ciprom. Na prvih dveh tekmah proti Bolgariji in Cipru Slovenija ni osvojila nobene točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.