Breno zažgal lastno hišo?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Breno, brazilski nogometaš Bayerna iz Münchna, ki je v torek zaradi požara ostal brez hiše, se je v petek znašel med osumljenci za požig hiše, v soboto pa so ga aretirali in je v priporu, poroča nemška športna tiskovna agencija SID.
Oglej si celoten članek

Okrožni tožilec Thomas Steinkraus-Koch je za SID dejal, da so Brena aretirali zaradi možnega oviranja preiskave, saj so mnenja, da obstaja resen sum njegove vpletenosti. Brazilec bo med preiskavo ostal v priporu. Nemški mediji so razkrili, da je Breno v petek obiskal psihiatrijo, njegov klub pa mu je svetoval naj poišče ustrezno zdravniško pomoč. Breno ima že nekaj časa resne težave s kolenom, zaradi katerih naj bi bila pod vprašanjem tudi njegova nadaljnja nogometna pot.

Breno je zaradi vdihavanja dima moral v bolnišnico, v času požara pa je bil sam v hiši. Požar je na hiši povzročil škodo v višini 1,5 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.