Brazilcev ni pretental

Foto: Žurnal24 Ahmed Al-Mohamadi je osramočen zapustil igrišče.
Simuliranje je zelo pogost pojav v nogometu. Ahmedu Al-Mohamadiju, članu nogometne reprezentance Egipta, proti Braziliji ni uspelo pretentati nasprotnikov in sodnika Howarda Webba.
Oglej si celoten članek
Egipčan Ahmed Al-Mohamadi ni prav znan nogometaš, vsekakor pa je pretkan. To je dokazal na ponedeljkovi tekmi svoje reprezentance z Brazilijo, ko je po igranju z roko na golovi črti, s katerim je preprečil zadetek kariok, nekaj sekund le opazoval, kaj se dogaja, nato pa se je, kot da bi bil zaposlen v SNG Drama, prijel za glavo in igral poškodbo misleč, da mu bo sodnik nasedel in pozabil na njegovo kazen. Skoraj bi mu uspelo, vendar je pravici zadostil četrti sodnik, ki je po ogledu počasnega posnetka glavnemu delivcu pravice Howardu Webbu sugeriral, kaj se je resnično zgodilo, ta pa je prvotno odločitev o kotu za Brazilijo pretvoril v 11-metrovko in rdeči karton za "igralca". Več si oglejte v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.