Bradley določil trideseterico

Foto: Žurnal24 Bob Bradley, selektor ameriške nogometne reprezentance. (Foto: Reuters)
V torek je tudi ameriški selektor Bob Bradley objavil širši seznam morebitnih kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.
Oglej si celoten članek

Selektor ameriške nogometne reprezentance, ki bo na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki igrala v skupini C skupaj s Slovenijo, z Anglijo in Alžirijo, Bob Bradley, je objavil seznam 30 nogometašev, ki so v najožjem izboru za nastop na mundialu.

Na seznamu ni napadalca Sochauxa Charlieja Daviesa, ki je pred sedmimi meseci skoraj umrl v avtomobilski nesreči, je pa veteran DaMarcus Beasley, čeprav za Glasgow Rangers ni igral že od 9. marca.

Širši seznam ZDA za SP:


Vratarji:
Brad Guzan (Aston Villa), Marcus Hahnemann (Wolverhampton), Tim Howard (Everton)

Branilci:
Carlos Bocanegra (Rennes), Jonathan Bornstein (Chivas USA), Steve Cherundolo (Hannover), Jay DeMerit (Watford), Clarence Goodson (IK Start), Chad Marshall (Columbus), Oguchi Onyewu (AC Milan), Heath Pearce (Dallas), Jonathan Spector (West Ham)

Vezisti:
DaMarcus Beasley (Glasgow Rangers), Alejandro Bedoya (Orebro), Michael Bradley (Borussia Mönchengladbach), Ricardo Clark (Eintracht Frankfurt), Clint Dempsey (Fulham), Landon Donovan (Los Angeles), Maurice Edu (Glasgow Rangers), Benny Feilhaber (AGF Aarhus), Stuart Holden (Bolton), Sacha Kljestan (Chivas USA), Robbie Rogers (Columbus), Jose Torres (Pachuca)

Napadalci:
Jozy Altidore (Hull), Edson Buddle (Los Angeles), Brian Ching (Houston), Robbie Findley (Salt Lake), Herculez Gomez (Puebla), Eddie Johnson (Aris)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.