Božič pa tak! Stanje hrvaške legende se je poslabšalo

Foto: Epa
Foto: Epa
Legendarni hrvaški košarkar je po enotedenski samoizolaciji potreboval zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Selektor košarkarske reprezentance Hrvaške in trener Zadra Veljko Mršić se zaradi okužbe z novim koronavirusom zdravi v bolnišnici v Zadru. Kot poročajo hrvaški mediji, se je zdravstveno stanje Mršića na božični večer močno poslabšalo, zato so ga morali prepeljati v bolnišnično oskrbo.

Mršić je bil po okužbi najprej v samoizolaciji, ker pa mu po sedmih dneh ni padla temperatura, je poiskal zdravniško pomoč. Zdravniki so odločili, da potrebuje reden nadzor.

Kot kaže, pa bolezen vendarle ni prehuda. Stanje je stabilno, kar je Mršić potrdil tudi s fotografijo na družbenih omrežjih, kjer pa se vidi, da za okrevanje potrebuje pomoč respiratorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:27 26. December 2020.

    bla... bala...blablabla....beeee...bebebeeee...bebe.... beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... BUDALE BLESAVE, VAM ŠE NI "PRORADILO"?

  • 13:14 26. December 2020.

    Slika kaže, da ima podporo z kisikovo masko, kar je daleč od tega, da je na respiratorju. Želim mu, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.