Bolezen oklestila eno največjih favoritinj Eura

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Težave v francoski izbrani vrsti.
Oglej si celoten članek

Francosko izbrano vrsto je štiri dni pred začetkom tekme proti Avstriji na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji zajel val bolezni, poročajo mediji, ki jih navaja nemška tiskovna agencija dpa. Trener Didier Deschamps, napadalec Kingsley Coman in nekateri drugi člani ekipe imajo vnetje nosu in grla.

Projekt uspel Zbral je piva vseh udeleženk Eura, tako se je dokopal do slovenskega

Televizijska postaja RMC je poročala, da so se nekateri igralci v četrtek zbudili s prehladom. Nekateri so imeli tudi krče ali glavobole. Zdi se, da je bil najbolj prizadet Coman, ki ga v četrtek ni bilo na javnem treningu, obiskovalci pa so pogrešali tudi novopečenega člana Real Madrida Kyliana Mbappeja. Ta je opravil individualni trening v telovadnici, kasneje pa se je z navijači fotografiral in podelil nekaj avtogramov.

Ousmane Dembele je sicer na novinarski konferenci povedal: "Z mojega vidika gredo stvari na bolje, v torek sem imel gripo. Imel sem rahlo vročino. Ampak zdaj je bolje, cela ekipa je bolje - razen Comana, ki je nekoliko bolj bolan."

Francozi so v skupini D skupaj s Poljsko, Avstrijo in Nizozemsko.

Jezna "Plačala sem tisoče evrov, dobila staro sobo, pa še ogrevanje ne deluje"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.