Bo moral s prvenstva naš selektor?

Foto: Profimedia
Nemški mediji poročajo, da je Evropska rokometna zveza odločila, kako bo rešila zaplet, do katerega je prišlo na tekmi naših fantov z Nemci.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, Rokometna zveza Slovenije še odloča o tem, ali bo zaradi spornega sojenja na evropskem prvenstvu v Zagrebu zapustila tekmovanje, čeprav se neuradno že čivka, da naj bi na prvenstvu reprezentanca vendarle ostala.

Bojkot ali ne? Odločitev o nadaljevanju EP že padla

Nemški mediji medtem pišejo, da Evropska rokometna zveza, ki ni le s strani slovenskih navdušencev rokometa tarča hudih kritik, pač pa s strani številnih drugih športnih navdušencev, odločila, kako bi rešila zaplet.

S sporočilom javnosti naj bi čakali na uradno odločitev slovenske rokometne zveze, pišejo nemški mediji. Neuradno dodajajo, da naj bi bili litovski sodniki suspendirani z nadaljevanja tekmovanja.

A to še ni vse, tekmovanje naj bi bil primoran zapustiti tudi slovenski selektor Veselin Vujović, in sicer zaradi svojih besed, kritik, s katerimi se je obregnil na sporno sojenje. Slovenija kot ekipa naj bi, tako Nemci, če se bo odločila nadaljevati tekmovanje, odnesla brez dodatnih kazni.

Vujo bi šel domov Vujović: Nimajo jajc, da bi me kaznovali

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:02 17. Januar 2018.

    Adijo Vujo !!! Tvoj rukomet ni za gledat to je gladijatorsvo ro smo videli proti Makedoncom in na prijatelski tekmi …

  • 17:07 17. Januar 2018.

    hočejo nas razdeliti, da bi vnesli neslogo v ekipo: Če mora oditi Vujović, MORA za njim tudi vsa ekipa, upam, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.