Bivši reprezentant se vrača v slovensko ligo

Foto: Profimedia Damjan Bohar
Damjan Bohar okrepil Koper.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš iz Kopra je pripeljal okrepitev. Vrste kanarčkov bo v nadaljevanju sezone okrepil nekdanji reprezentant Damjan Bohar, so danes potrdili na Bonifiki. Bohar se je dogovoril za sodelovanje do konca sezone. Če bosta obe strani zadovoljni, se bo sodelovanje lahko nadaljevalo še prihodnjo sezono.

Krilni napadalec, ki bo v petek dopolnil 33 let, se je po šestih letih vrnil v Slovenijo in oblekel rumeno-modri dres.

"Koper mi je ponudil to, kar potrebujem, dogovorili smo se v treh minutah. Prišel sem v organiziran klub z dobrim trenerjem, jaz pa se mu bom skušal oddolžiti za zaupanje," je bil v izjavi za spletno stran kluba zadovoljen Bohar.

Za slovensko reprezentanco je Prekmurec debitiral 18. novembra 2014 na prijateljski tekmi proti kolumbijski reprezentanci na stadionu Stožice, ko je v 59. minuti zamenjal Dejana Lazarevića.

Foto: Profimedia Damjan Bohar

V dresu z nacionalnim grbom je zbral 16 nastopov ter en gol, dosegel ga je 6. septembra 2020 na drugi tekmi lige narodov v ligi C. Prav z njegovim golom v 28. minuti je Slovenija takrat premagala Moldavijo z 1:0. Njegova zadnja mednarodna tekma je bila kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo septembra 2021 proti Malti.

Za Boharjem je tudi pestra klubska kariera, igral je za Muro in Maribor, bil je na Poljskem, nosil je dres Zaglebie, in Hrvaškem, kjer je igral za Osijek. S poljsko Zaglebio se je 1. julija razšel, od takrat pa je bil brez kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.