Bivši reprezentant je prevzel Koper

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Radosavljević uradno trener Kopra.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Koper je tudi uradno potrdil, da bo Safeta Hadžića na trenerski klopi zamenjal nekdanji slovenski reprezentant Aleksandar Radosavljević. Ta je podpisal dvoletno pogodbo. V njegovem štabu bosta tudi pomočnik Dejan Nišandžić in trener vratarjev Dino Šeremet. Hadžič v klubu ostaja kot svetovalec in skavt.

"Zahvaljujem se vodstvu kluba za izkazano zaupanje. Koper mora biti vedno visoko na lestvici, zato sem prišel, tudi sam imam visoka pričakovanja. Zelo se veselim dela, najraje bi že jutri odšel na igrišče. Z ekipo se bomo na skupni večerji srečali takoj po novem letu in začeli priprave," je ob imenovanju povedal 44-letni Radosavljević.

Radosavljević je nazadnje opravljal vlogo selektorja slovenske vrste do 16 in 17 let. V igralski karieri je nosil drese Triglava, Celja, Šinika Jaroslavla, Mure, Toma Tomska, Larisse, Den Haaga, Venla in Olimpije. V izbrani vrsti je odigral 39 tekem in dosegel en zadetek.

Koper je po jesenskem delu sezone na tretjem mestu lestvice s 17 točkami zaostanka za vodilnim Celjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.