Bivši as F1 razkril nove informacije o Schumacherju, Michael lahko celo ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji voznik formule 1 je razkril, kakšne govorice o stanju Michaela Schumacherja trenutno krožijo v dirkaškem svetu.
Oglej si celoten članek

Konec decembra je minilo točno deset let od tragične nesreče, v kateri jo je skupil največji voznik v zgodovini formule 1 Michael Schumacher, ki je pri padcu med smučanjem v francoskih Alpah z glavo udaril ob skalo in utrpel hude poškodbe možganov.

Po usodni nesreči se je dalj časa v umetni komi zdravil v bližnji bolnišnici, kasneje pa je skrb za sedmerokratnega svetovnega prvaka prevzela njegova družina in vse informacije o stanju legendarnega voznika so potihnile, nihče razen najožjih družinskih članov pa ne ve z zagotovostjo, v kakšnem stanju se v resnici nahaja.

Foto: Profimedia michael schumacher

Zdaj pa je kar nekoliko presenetljivo o stanju Michaela Schumacherja za angleške medije spregovoril njegov nekadnji sovoznik v ekipi Benetton Johnny Herbert, ki je razkril, kaj se trenutno o stanju največjega dirkača vseh časov govori v dirkaških krogih.

"Slišal sem delčke informacij, pa še to zgolj iz druge roke. Toda od ljudi znotraj F1 sem slišal, da res že lahko sedi za mizo za večerjo, vendar ne vem, ali je to res. Lahko le berem med vrsticami. Od družine nismo slišali veliko, kar je razumljivo. To je bilo vedno del načina Michaela in družine, da je vse ostalo zelo zasebno, zelo skrivnostno," je najnovejše govorice znotraj sveta formule 1 razkril Herbert.

Foto: Profimedia Johnny Herbert

Nekdanji britanski voznik formule 1, ki se lahko pohvali s tremi zmagami v svetovnem prvenstvu, je bil sicer Schumacherjev sovoznik v sezonah 1994 in 1995, ko je Nemec osvojil prva dva izmed svojih sedmih naslovov svetovnega prvaka.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 04:35 13. Januar 2024.

    Avtor T. M. ČESTITAM! S svojim naslovom si uspel pridobiti preko 25.000 klikov! Vsebina članka je pa za Pulitzerja! Bravo, …

  • 02:02 13. Januar 2024.

    To je res grdo, da so ga tako izolirali in zaprli v zlato kletko, on ne vidi žive duše razen …

  • 21:48 12. Januar 2024.

    ... ... ..., a ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.