Bivšemu uradniku poslali vrtoglav račun

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška nogometna zveza je svojemu nekdanjemu uslužbencu poslala račun za 6,7 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometni uradnik Fedor Radmann, namestnik predsednika organizacijskega odbora svetovnega nogometnega prvenstva 2006 v Nemčiji, je razkril, da je od Nemške nogometne zveze prejel račun v višini 6,7 milijona evrov, ki bi ga moral poravnati v 20 dneh, rok pa se je že iztekel.

Znesek v višini 6,7 milijona evrov se nanaša na transfer organizacijskega odbora Mednarodni nogometni zvezi iz leta 2000, ki ga nikdar niso pojasnili. Do nakazila je prišlo le nekaj dni preden je Nemčija dobila SP 2006.

Prepričan v svoj prav

"Osmega januarja sem dobil pismo o nameri, nanj sem nemudoma odgovoril. Nemška nogometna zveza mora zdaj dokazati svoje, toda za to nimajo temeljev. Iz vsega skupaj ne bo nič," pravi Radmann.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.