Birsa in Jokič brez trenerja

Foto: Žurnal24 Frederic Hantz se je moral posloviti od klopi predzadnje ekipe francoskega prven
Vodstvo francoskega nogometnega prvoligaša Sochauxa je v sredo zjutraj odpustilo trenerja Frederica Hantza, njegovo mesto pa je, zgolj začasno, prevzel dosedanji pomočnik Jean-Luc Ruty.
Oglej si celoten članek
Jean-Luc Ruty, ki je do sedaj opravljal vlogo pomočnika, zdaj pa je na mestu trenerja vsaj začasno zamenjal Frederica Hantza, je zjutraj že vodil prvi trening. Enainštiridesetletni Hantz se je Sochauxu pridružil junija, ko je zamenjal Alaina Perrina, in podpisal dvoletno pogodbo. Trenutno je Sochaux, katerega člana sta tudi slovenska reprezentanta Valter Birsa in Bojan Jokič, s trinajstimi točkami na predzadnjem (19.) mestu francoskega prvenstva. Na vrhu je Olympique Lyon, ki je v 17. kolih zbral 37 točk.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.