Bhullarja - brata, skupaj visoka 442 cm

Foto: Žurnal24 Sim Bhullar, starejši brat. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Sim in Tanveer Bhullar sta brata. Prvi je visok 223,5 centimetra, težak 130 kilogramov in star 17 let. Drugi je težak 118 kilogramov, meri 218,5 centimetra in ima 15 let. Jasno, igrata košarko.
Oglej si celoten članek
Oglejte si video o obetavnih indijskih košarkarjih!

Igrata za srednjo šolo Kiski v Pensilvaniji, prihajata pa iz Indije. Yahoo poroča, da imata oba perspektivo NBA-zvezd. "Njun potencial je brezmejen," je dejal Joe Lewandowski, njun prvi trener v ZDA, Daryn Freedman, ki sedi na klopi Kiskija, pa je dodal: "Tako gibljivih visokih igralcev ne boste našli nikjer. Prepričan sem, da v tem trenutku v ZDA ni tako kakovostnega mladega igralca, kot je Sim."

Za Simom je druga sezona v ekipi, ki jo je končal s povprečjem 16 točk, 14 skokov in osem blokad. Tanveer pa je v debitantski sezoni dosegel povprečno po 12 točk, 11 skokov in šest blokad. Američani hvalijo tudi njuno mehko roko in pregled nad igro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.