Besni Piqué nad predsednika La Lige

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Barcelona je po koncu tekme z Villarrealom vpil na predsednika španske La Lige Javierja Tebasa.
Oglej si celoten članek

Barcelona je  v 17. krogu španskega prvenstva tudi po zaslugi spornih sodniških odločitev iztržila le točko proti Villarrealu (1:1) in si privoščila velik spodrsljaj v boju za naslov državnega prvaka.

S tekmo več ima zdaj pet točk zaostanka za večnim tekmecem Real Madridom, z visoko zmago proti Real Sociedadu pa jo je z drugega ne tretje mesto potisnila Sevilla.

Branilec aktualnega prvaka Gerard Piqué, ki je imel na temo sojenja veliko povedati že po tekmi z Athletic Bilbaom, je po zadnjem sodniškem pisku besnel, da bi moral delivec pravice dosoditi enajstmetrovko v korist Barcelone, ko je strel Lionela Messija v roko zadel Bruna Soriana.

Španski reprezentant je po zadnjem sodniškem pisku odhitel proti slačilnici, še prej pa se je ustavil pred častno ložo in v smeri prvega moža La Lige Javierja Tebasa zavpil: ''Si videl tole? Da, ti, si videl tole?''

Kasneje je v pogovoru z novinarji povedal: ''Danes bi morali dosoditi dve čisti enajstmetrovki v našo korist.'' Na vprašanje, ali ga skrbi, da bo za svojo potezo kaznovan, pa je odvrnil: ''Vsak teden imam več razlogov. Še vedno mislim tako in vsakič dokažejo, da imam prav.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.