Besni navijači zaradi Uefe trgali stole na lastnem stadionu

Foto: Epa
Nezadovoljni nemški navijači so ukrepali.
Oglej si celoten članek

Eintracht iz Frankfurta je na polfinalni tekmi evropske lige gostil londonski Chelsea, del navijačev 'orlov' pa se nikakor ni hotel sprijazniti s kozmetičnimi popravki na njihovem stadionu. V bundesligaški konkurenci lahko najzvestejši privženci številnih klubov za svoje junake namreč navijajo na za to določenih stojiščih, to pa pravila Evropske nogometne zveze ne dovoljujejo. 

Stadion Commerzbank je tako pred polfinalnim obračunam doživel nekatere posege, na popularna stojišča pa so bili postavljene montažne tribune. A te so navijači po začetku tekme hitro odstranili, Uefa pa bi zdaj lahko strogo kaznovala klub zaradi neupoštevanja varnostnih predpisov.

Navijače Eintrachta so sicer že podprli prvrženci dortmundske Borussije, ki so v tem letu že začeli s kampanjo "Evropa želi stati".

Tekma, ki je potekala sicer v odličnem vzdušju, se je končala z rezultatom 1:1. Gostitelji so povedli z zadetkom Luke Jovića, tik pred koncem prvega polčasa pa je končnih 1:1 postavil Pedro. V drugem polfinalu je Arsenal v Londonu s 3:1 premagal Valencio. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.