Benzema ne bo videl Afrike

Foto: Žurnal24
Francoski selektor Raymond Domenech na širši seznam kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu v JAR ni uvrstil zvezdnika Reala Karima Benzemaja.
Oglej si celoten članek

Karima Benzemaja ni na širšem seznamu nogometne reprezentance Francije za svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki, ki jo je izbral selektor Raymond Domenech. Slednji je pojasnil, da se je za ta korak odločil bolj zaradi neprepričljive sezone napadalca Reala iz Madrida kot zaradi njegovega seksualnega škandala.

Benzema je v tej sezoni pogosto grel klop za rezerve in je v španskem prvenstvu zabil le osem golov. Lani je v Real prišel za 35 milijonov evrov. Na seznamu ni niti veterana Patricka Vieire (Manchester City) in Samirja Nasrija (Arsenal).

Širši seznam Francije za SP:

Vratarji:
Hugo Lloris (Olympique Lyon), Steve Mandanda (Olympique Marseille), Cedric Carrasso (Girondins Bordeaux), Mickael Landreau (Lille)

Obramba:
Anthony Reveillere (Olympique Lyon), Bacary Sagna, William Gallas, Gael Clichy (vsi Arsenal), Rod Fanni (Stade Rennes), Eric Abidal (Barcelona), Sebastien Squillaci (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), Marc Planus (Girondins Bordeaux), Adil Rami (Lille)

Vezisti:
Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Alou Diarra (Girondins Bordeaux), Lassana Diarra (Real Madrid), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribery (Bayern München), Yoann Gourcuff (Girondins Bordeaux), Abou Diaby (Arsenal), Yann M'Vila (Stade Rennes)

Napad:
Thierry Henry (Barcelona), Nicolas Anelka (Chelsea), Djibril Cisse (Panathinaikos Atene), Sidney Govou (Olympique Lyon), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Mathieu Valbuena, Hatem Ben Arfa (oba Olympique Marseille), Jimmy Briand (Stade Rennes)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.