Bent v Fulham, Gustavo v Wolfsburg

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Darren Bent se seli v Fulham, Luiz Gustavo pa v Wolfsburg.
Oglej si celoten članek

Angleški napadalec Darren Bent bo do konca sezone kot posojen nogometaš Aston Ville nastopal za Fulham. Devetindvajsetletnik se je k Aston Villi preselil januarja 2011, Bent pa je bil velika želja trenerja Fulhama Martina Jola, s katerim sta že sodelovala pri Tottenhamu.

Bent je za Aston Villo v prejšnji sezoni na 23 tekmah dosegel šest golov, moštvo, ki ga vodi Jol, pa so v poletnem prestopu roku že okrepili Adel Taarabt, Fernando Amorebieta, Derek Boateng, Sascha Riether, Ange-Freddy Plumain in Maarten Stekelenburg.

Bayern z vezistom manj

Brazilski nogometaš Luiz Gustavo je podpisal pogodbo z nemškim Wolfsburgom. Gustavo je v Wolfsburg prišel iz münchenskega Bayerna, petletna pogodba pa naj bi mu navrgla med 15 in 20 milijoni evrov.

Šestindvajsetletnega Gustava, ki se je Bayernu leta 2011 pridružil iz Hoffenheima, so v zadnjem času povezovali tudi z Arsenalom, a se je Brazilec zdaj odločil za Wolfsburg. V zadnjem času je v Bayernu manj igral in je iskal sredino, kjer bo dobil več priložnosti, saj se želi na domačem svetovnem prvenstvu leta 2014 pokazati v najboljši možni luči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.