Šeško kljub porazu s to potezo navdušil splet

Foto: Profimedia Benjamin Šeško na tekmi proti Liverpoolu.
Foto: Profimedia Benjamin Šeško na tekmi proti Liverpoolu.
Slovenski nogometni zvezdnik Benjamin Šeško je na tekmi proti Liverpoolu s svojimi fizičnimi sposobnostmi spet začudil svet.
Oglej si celoten članek

V sredo zvečer je RB Leipzig v okviru 3. kola Lige prvakov gostil Liverpool in vpisal tretji poraz (0:1). Po madridskem Atléticu in Juventusu je bil od "rdečih bikov" za en gol boljši tudi angleški velikan.

Benjamin Šeško ni povečal svojega strelskega izkupička v elitnem tekmovanju, na igrišču je ostal do 74. minute. Kljub neučinkovitosti je Radečan poskrbel za nekaj vzdihov občinstva.

V eni od akcij je slovenski napadalec ob umirjanju žoge skočil zares visoko, da je okroglo usnje ujel s svojo desnico. Trenutek je ovekovečil fotografski objektiv in prizor se je začel širiti po spletu.

"Šeškov odriv ...," so ob fotografiji zapisali administratorji profila EuroFoot na družbenem omrežju X in besede pospremili z znakom začudenja.

Foto: X Benjamin Šeško RB Leipzig Liverpool

RB Leipzig je po težkem razporedu na začetku ligaškega dela Lige prvakov pri dnu lestvice, a ga v naslednjih tednih čakajo lažje tekme. 

Sledeče srečanje v evropskem tekmovanju bo ekipa iz vzhodne Nemčije odigrala v Veliki Britaniji, ko se bo v Glasgowu pomerila s škotskim prvakom Celticom. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:54 24. Oktober 2024.

    Škoda, ker ni veliko manjkalo in če bi šla ta žoga v gol, bi to zagotovo bil to zadetek vsaj …

  • 12:50 24. Oktober 2024.

    Dobro, da imajo o kom in čem še pisati razen o hebenim Dončiću..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.