Bedene v Rotterdamu do uglednega skalpa

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tridesetletni Slovenec je odlično začel nastope na močnem turnirju na Nizozemskem.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je v prvem krogu turnirja v Rotterdamu (2.013.855 evrov) zanesljivo s 6:2 in 6:4 premagal Francoza Benoîta Paireja, 19. igralca sveta. Dvainpetdeseti igralec sveta je za zmago potreboval uro in pet minut.

Tako v prvem kot drugem nizu sta Bedenetu uspela dva odvzema servisa nasprotniku, v drugem nizu je Paire v osmi igri uspel odvzeti servis 30-letnemu Slovencu, a to ni spremenilo poteka dvoboja. 

Bedenetu sta namreč že takoj na začetku drugega niza uspela dva "brejka" in dvoboj je potem mirno pripeljal do konca.

Št. ena Mednarodna teniška zveza oprostila igralca, ki je padel na testu

V drugem krogu Slovenca čaka zmagovalec dvoboja med Poljakom Hubertom Hurkaczom in Grkom Stefanosom Tsitsipasom, šestim igralcem sveta.

Foto Vroči Melbourne zamenjal za zimske radosti

ATP Rotterdam, 1. krog:

Aljaž Bedene (Slo) - Benoit Paire (Fra) 6:2, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.