Beckham posluša Justina Bieberja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec francoskega PSG Zlatan Ibrahimović je razkril, da njegov soigralec David Beckham rad posluša Justina Bieberja in Seleno Gomez.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški reprezentant David Beckham je januarja podpisal petmesečno pogodbo s Paris Saint-Germainom, kjer igra tudi Zlatan Ibrahimović. Švedski napadalec je razkril, kakšen glasbeni okus ima angleški veteran. ''Pregledali smo njegov iPod in našli smo ogromno Justina Bieberja, Selene Gomez in Jonas Brothers. Pričakovali smo kakšne dobre angleške rock izvajalce ali hip hop. Lepo je vedeti, da tudi David Beckham nima dobrega okusa za vse,'' je povedal Ibrahimović.

PSG ima štiri tekme pred koncem sezone na svojem računu 73 točk, medtem ko drugouvrščeni Marseille zaostaja za devet. Na lestvici strelcev močno vodi Ibrahimović, ki je dosegel 27 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.