Beckham ne razmišlja o trenerski karieri

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški nogometaš David Beckham je zavrnil možnost, da bi se po karieri igralca posvetil trenerskemu delu.
Oglej si celoten članek

Lani se je na klopi angleške reprezentance namreč že znašel kot pomočnik selektorja Fabia Capella, saj mu je igranje na zelenicah svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki preprečila poškodba, dejal pa je, da mu vloga ni bila všeč.

"Sploh mi ni bilo všeč. Ne razumem, kako trenerji lahko delajo v tem poklicu. Rad delam z otroki in jih učim, ampak biti pravi trener je nekaj, kar me nikoli ni zanimalo. Užival sem, ko sem bil del ekipe v Južnoafriški republiki, ampak zgolj stati ob igrišču je bilo težko," je dejal 36-letni Beckham, ki je s svojim trenutnim klubom LA Galaxy na avstralski turneji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.